Over ons

Over Bakker Jochem 

Jochem is met zijn 19 jaar de jongste ondernemer van ’t Stoepje. Hij was nog maar 17 jaar toen hij in de ’t Stoepje bootje stapte. 

In de schoolbanken kwam hij erachter dat zijn hart op de markt ligt. Na maanden lang op de markt te werken als ’t Stoepje werknemer, was het zijn droom om zelf een ’t Stoepje ondernemer te worden. Dromen zijn er om uit te komen, dat was bij Jochem het geval! 

Waarom staat Jochem op de markt?
Samen met zijn moeder en Arianne staat hij met een glimlach op 6 markten in Nederland. Jochem ziet de markt als een feestje; “op de markt heb je gewoon altijd schik.” Niet alleen Jochem en zijn team zijn altijd vrolijk, ook zijn klanten komen altijd met plezier naar de kraam. Het contact met de klant en de band die je met ze opbouwt vindt Jochem een van de mooiste dingen van zijn vak. “Als ik even naar het toilet ben, vragen klanten waarom ik er niet ben. Dat is toch fantastisch.” 

Het beste voor de klant!
“Service en kwaliteit staan op 1.” Jochem wil zijn klanten het beste van het beste aanbieden. Zijn kraam ligt dan ook altijd goed vol, weer of geen weer. Jochem probeert zijn kraam zo in te delen dat het voor iedereen duidelijk is en er voor ieder wat lekkers bij ligt. Hij vindt het belangrijk dat klanten zich aangetrokken voelen tot de kraam en tot de service die hij levert.

Waarom kom jij naar Jochem?
Van veel klanten weet Jochem precies waar ze voor komen en hoe ze geholpen willen worden. “Een maatpak maken op de markt, een klant moet gewoon zo goed mogelijk geholpen worden.” 
Jochem staat elke dag met plezier op de markt, of het nou stormt of 30 graden is. Hij vindt het dan ook prachtig om te zien dat zijn klanten ook door weer en wind naar zijn kraam komen! “Daar word ik nou echt gelukkig van

Vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist